Ce este iLegis?Platformă legislativă

image

Aplicatia legislativa a CTCE Piatra-Neamt este cea mai completa si corecta baza de date legislativa din Romania, garantie oferita prin castigarea procedurii de achizitie publica pentru Proiectul “Implementarea portalului N-Lex” lansata de catre Ministerul Justitiei in numele Guvernului Romaniei in vederea interconectarii legislatiei Romaniei cu portalul legislativ oficial al Uniunii Europene, ca o obligatie care revenea statului roman prin Strategia Lisabona.

Softul legislativ “LEGIS“ este axat in totalitate catre facilitarea accesului dumneavoastra la intreaga legislatie a ROMANIEI si la legislatia Uniunii Europene aflata in conexiune directa cu aceasta.
Acces ONLINE la legislatia romaneasca si la legislatia Uniunii Eurpone prin programul legislativ iLEGIS. Prin intermediul browser-ului de pe calculatorul dumneavoastra prin intermendiul internetului oferind un acces facil la aplicatia iLEGIS
Important! Incepand cu luna ianuarie 2020, iLegis poate fi consultat integral in limbile: Romana, Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Maghiara, Rusa, si Bulgara

 

Atunci când folositi serviciile noastre, ne încredințați date cu caracter personal. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să respectăm drepturile de confidențialitate ale vizitatorilor on-line. Cunoaştem importanța furnizării unui mediu sigur pentru informațiile pe care le colectăm și vă oferim putere de decizie în privința acestora. Consultaţi politica noastră despre Prelucrarea datelor cu caracter personal. Apăsând butonul “Acceptare”, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor pe site-ul nostru.

Consultă și alege planul de abonament ideal pentru nevoile tale!

Obţine până la 10% discount în funcţie de plata în avans a abonamentului